TÖBB MINT CUKRÁSZDA

Torták

Főzött krémes, tejszínes, réteges , klasszikus , mascarponés, túrós, gyümölcsös torták és ezek kombinációit, egyedi kérések és igények alapján készítjük el. A torták elkészítésének csak a képzelet szabhat határt. Főzöttcsoki torta

Kínálatunkban egész évben megtalálhatóak az Országtorták, amelyből minden éve augusztus 20-án a legújabbat Cukrászdánkban is megkóstolhatják Vendégeink.

A környékben egyedül mi készítünk glutén/ laktóz/ cukormentes tortákat , süteményeket, pohárdesszerteket, kekszeket, pogácsákat, kézműves lekvárokat, az ünnepi időszakban pedig bejglit is. A mentes torta kínálatunk is folyamatosan bővítjük és igyekszünk a klasszikus tortákat is elkészíteni( Tiramisu, Eszterházy, Somlói torták) valamint gyümölcsös (citrom, narancs, mangó-eper, mangó-barack, levendula-málna) valamint mindenki alap kedvencét a csokoládé tortát is el tudjuk készíteni gyümölcsökkel kombinálva.

A tej és tojás mentességet egyszerre nem tudjuk megvalósítani, de glutén laktóz és cukormentes sütemények széles skáláját el tudjuk készíteni az egyedi kéréseknek és ízelés világnak megfelelően.

KAPCSOLAT

+36-30-185-2589    munkanapokon H-P 08-16
+36-29-365-712      nyitvatartási időben H-V 07-19
info [kukac] palermocukraszda.hu
2371 Dabas-Sári,
Szent János út 205.